preloader

O nama

Dobrodošli u svijet Naočalne optike “Lucija”, svijet u kojem brinemo o zdravlju vaših očiju pomoću proizvoda i usluga iz naše ponude dostupnih u našoj poslonvnici u Novoj Gradiški.

Od osnutka optike redovito ulažemo u najnoviju opremu kao i edukaciju naših zaposlenika. Od osnutka Naočalne optike “Lucija” 1999.godine, pa sve do danas, naša stručnost, ljubaznost, otvorenost za sva vaša pitanja i sugestije, naša ulaganja u kvalitetu, nove tehnologije, edukaciju naših zaposlenika te suradnja s najpoznatijim partnerima u svijetu optičarske struke svakim danom su nagrađeni sa sve većim brojem vjernih i zadovoljnih klijenata.

Redoviti smo polaznici edukacijskih programa: Varilux university, stručnih predavanja u organizaciji HDOO(Hrvatsko društvo očnih optičara i optometrista), CIBA vision, Johnson, Hoya. Aktivnim sudjelovanjem u stručnom usavršavanju stekli smo pravo na licencu Certifikat kvalitete u izdanju HDOO.

Otvorili smo se prema korisnicima naših usluga i preko našeg Facebook profila koji nam omogućuje još jedan vid  komunikacije s klijentima. Mi se trudimo, a vi ste to prepoznali i nagradili i to je formula našeg opstanka i napredovanja!

Hvala Vam što nam vjerujete!

5000 +
Zadovoljnih klijenata
2836 +
Obavljenih pregleda
20 +
Brendova
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo