preloader

Kartica vjernosti

Odlučili smo nagraditi vašu vjernost s toga samo kreirali KARTICE VJERNOSTI koje možete besplatno zatražiti u našoj optici.

Svakom kupnjom iznad 200 kn dobivate pečat povjerenja, kada skupite 3 pečata ostvarujete popuste!!!

Pravila korištenja kartice vjernosti

01.
pravilo
Naočalna optika „Lucija“ kao izdavatelj Kartice vjernosti zadržava pravo da je u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave povuče iz opticaja te da promijeni ili u potpunosti ukine elemente programa Kartice vjernosti.
02.
pravilo
Korisnik Kartice vjernosti može postati svaka punoljetna osoba s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koja Naočalnoj optici „Lucija“ stavi na raspolaganje obvezne podatke.
03.
pravilo
Kartica vjernosti izdaje se besplatno, nije prenosiva i može je koristiti isključivo osoba koja je potpisnik pristupnice.
04.
pravilo
Kartica vjernosti ne može se koristiti kao sredstvo plaćanja. Kartica vjernosti aktivira se trenutkom potpisivanja od strane pristupnika, a prestaje važiti onog trenutka kad ju pristupnik iskoristi.
05.
pravilo
Pravo na nagradne bodove kupac ostvaruje isključivo kupnjom na blagajni Naočalne optike „Lucija“. Da bi prilikom kupnje ostvario pravo na pečat, korisnik Kartice vjernosti obvezan je istu predati na blagajni.
06.
pravilo
Za račune veće od 200,00 kn kupac ostvaruje pravo na jedan pečat. Pravo na popust ostvarit će korisnici koji su skupili sva tri pečata.
07.
pravilo
Pravo na popust korisnik ostvaruje putem prikupljenih pečata. Popust za prikupljene pečate može se iskoristiti prilikom kupnje u poslovnici Naočale optike „Lucija“.
08.
pravilo
Popust u iznosu od 50% se isključivo može iskoristiti na sunčane naočale, dioptrijske okvire te kontaktne leće vrijednosti veće od 200 kn.
09.
pravilo
Potpisom pristupnice korisnik bezuvjetno prihvaća sva navedena pravila.